tisdag 3 mars 2009

Make Up Store

Så här en bit in på nyåret när man känner sig lite blek o glåmig så passar en sådan här tillställning bra.Nog var det ochså en bra ursäkt för oss som levde loppan på 80-talet att "äntligen" lägga lite annan smink enn den man lärde då.Att man sedan fick lägga dubbla lager med krämer åt alla håll o kanter, puder o gud vet va för att gömma alla till synes precis uppkommna rynker osv., är inget vi pratar högt om. :-)Krämer nu mera är även indelad i olika kategorier ochså. Om Spenol (norskt merke) var bra förr i tiden så har man nu gått över till normal/vanlig hy och mognare hy.Vi till hörde tydlingen den mognare delen enligt Anna, men skam den som ger sig. Här dök vi rejelt ner i den andra för att motbevisa henne. :-)7 glada tjejer intog vi Make Up Store i Alingsås vart Anna hade sin första gruppsminkning, och hon fick allt slita lite kan man säga.Tjata mycket, högt, länge o hela tiden är iaf. nått vi kan. Vi hade iaf. en mycket trevlig kväll med mycket skratt och en något tommare plånbok när vi gick.



Här är Camilla och Suz i full konsentration med penslar i högsta hugg. Det var ju olika penslar till olika grejer, syntet, hår, stora, små sneda osv. osv. Det fanns ju inget hopp om att vi skulle hålla ordning på dessa eller hur. :-)



Här är det Linda som tog den största pensel hon kunde hitta, men inte hjälpt det... ;-





Våran "crash test dummy" denna kvällen var Carina. Här ser ni henne i en något "split vision", dvs. på hennes högre är hon sminkad i dag-makeup och hennes vänster är det kvälls-makeup.




Stora penslar och stora spännen. Här är det Ulrika som är redo att sätta igång.



Carina redo för stan...särskild Alingsås en tisdag kväll...snyggt sotad sminkad är hon iaf. Dock inte helt nöjd med valet av läppstift. Coolt! är nu min mening...




/Marianne

Inga kommentarer: