onsdag 4 augusti 2010

Universeum

Vi fick ett överraskande och oplanerad barnfritt dygn. Farbror Kjell och faster Ulrika kom och hämtade barnen i lördags för en heldag i Göteborg med övernattning.
En lycka för alla inblandade...eller hur Kjell o Ulrika ;-)

Barnen blev hämtade tidigt, så snacka om lyx för oss som var kvar hemma.
Själv började jag förbereda maten inför kalaset som skulle stå dagen efter. Mats såg jag inte så mycket till för han tog skydd i datarummet och försökte få ordning på den stationära.
Vi tog iaf. en sväng in till Alingsås o fikade. Och det att avsluta en sättning, eller samtala utan att bli avbruten händer ju inte så allt för ofta. I alla fall inte innan kl 2200... :-)



Barnen hade iaf. en toppendag och hade mycket att berätta i telefonen på kvällen. Sedan hade de åkt spårvagn, vilket Alexander är mycket fascinerad av.
Det vankades kramdjur, god mat och en spännande övernattning.

På väg hem på söndag fick ju Tiril även sin ridhjälm, så då var lyckan fulländad för hennes del :-)



Själva passade vi på att käka lite gott och kollade "Trollkarlens lärling" på bio. Och min recension av den filmen: Nicolas Cage är en mycket snygg trollkarl...;-) Väl värd att se.



Söndag var det fullt upp med kalas, presenter och tårta. Lilla fröken blev nöjd med tårtan med, för den var ju glittrig... :-)

Tack så mycket till er båda.
Kram
/Marianne

1 kommentar:

Malin sa...

Ja man blir alltid sjuk någongång, men det kommer inte bli roligt om man får vinterkräksjukan men man måste finnas där för sina barn:) Och pengar behövs alltid!! :)
Idag mår jag mycket bättre tack å lov. Ha det jätte bra Kram