måndag 13 juli 2009

Dag 1 och 2

Då var vi igång med köket.
Grabbarna, med Tord först på plats så klart, klampade in vid 10-tiden i söndags.
Camilla, Saga, Tiril o jag valde fly fältet och tillbringade några timmar på Vattenpalatset i Lerum medans det stog på som värst.
Alexander valde att stanna hemma o leka handyman :-)



Söndag morgon o Mats o jag springer för att hinna få ut det sista innan folk kommer. Det går med minsta möjliga marginal. :-)



Här jobbas det för fullt. Magnus, Tord och Mats i action.



Ni ser kanske vem som jobbar bäst. Kolla Tords svättränder på tröjan. Mannligt...
Micke är nog inte av den svättiga typen helt enkelt.



Snacka om att bo i kaos. Nya svartvaror står i storarummet tillsammans med en hel hög med flyttlådor. Nu är det mackor och mikromat som gäller för en stund framöver.



Tomt och ekande. Ser endå hyfsat ok ut. Tror inte det skall blir så svårt att sätta nytt kök här, för utgångspunktet är bättre än väntat.



För sent att ångra sig nu!!! Pernilla, Magnuo och Kalle.




Slutet på dag 1. Tord tar fram piskan och Mats lyder. Halva av det nya golvet är lagt innan Tord beger sig hemåt för kvällen. Snyggt golv eller hur?

Dag 2 gick åt att köra till tippen och slänga det gamla köket, köpa in nytt material för att laga vissa hål i väggen ;-P. Målarfärg och rep.tapet.

På kvällen, måndag, har jag tvättat och packat, för i morgon åker barnen och jag till Västervik för att möta upp Marie, Alea och Ida. Vi håller oss borta medans Mats lägger sista rest av golvet. Tord kommer ner igen o ger en stöttande hand, så det skall blir roligt att se hur långt dom kommit när vi kommer hem igen.

Tack till alla som dök upp och hjälpte till att få ut allting. Vi återkommer med invigningsdatum :-)

/Marianne

1 kommentar:

Tessalonika sa...

Golvet blir kanon!! nu vill vi ha lite bilder på köket!!
Kramiz!!