torsdag 16 oktober 2008

Mats på tur igen

Vel, så var Mats ute på tur igen. Denna gången är det kick off till Istanbul med jobbet som hägrar. Det är hela SIGMA Sverige som åker iväg och som står för det mästa av kostnaden. Lite avundsjuk blir man ju när man ser väderkartan och hur varmt o gott det ser ut att vara där nere.

Sedan så blir man ju lite putt när man tänker på stället man själv jobbar på. Stället går med den ena vinsten högre än den andra i dessa lågkonjungtur-tider. Vi får inte ledig i mellandagarna, för vi har allt för mycket att göra...(vilket är bra iofs) Våran årliga årliga kick off/personalvård blir åter igen på HK3-15, Huvudkontoret-våning 15, med en kulinarisk brick-lunch....
Personalvården består av en heldag med chefen som drar olika siffrer i form av tårtbitar....Been there, done that, för vilket år i rad vet jag inte...
Varför fråga personalen om tips, ideér på va vi vill göra på VÅR personaldag, när han i slutändan skiter i vilket och gör som han vill ändå. Är det ett bra ledarskap??? Iaf. ett bra sätt att göra sig opopulär på.
Till saken hör att vi har läges möte varje fredag, så siffrona har vi redan gått igenom.



Om ni undrar, så är jag lite lesspå min chef och mitt jobb för tillfället ja. Gott man jobbar skift så man slipper träffa honom varje dag.



/Marianne

Inga kommentarer: