måndag 12 januari 2009

London

I början av December hade vi bokat oss en London resa. Utan barn denna gången, då mimmi hade kommit ner från Norge för att ta hand om barnen.
Plånboken var full av Marianne´s skattepengar och nytt pass var införskaffad.
Det var stora planer på shopping, Madamde Tussaud, och Bond i lämplig biosalong.
Vi satt kursen mot Säve flygplats och RyanAir. Äntligen...London utan barn. Jisses va bra detta kommer att bli...eller inte.
Kom knappt nog på insidan av dörren innan dom annonserade att planet var "Cancelled, due security reasons". Just denna dag, av alla dagar på hela året, kallt, blåsigt, regnigt osv. så valde miljöaktivister att ta sig in på Stanstead och lägga sig på banan... Så alla flyg ut/in var avlysta.
Ersättningsflyg kunde vi först få 1½ dygn senare, vilket vi tackade nej till.

Satte kursen mot Landvetter, vart SAS skulle ha 12000,- t/r sista minuten till London, vilket vi oxå tackade nej til, för då hade vi inte så mycket kvar att shoppa för i slutändan.
Sura, griniga, irriterade är ju bara förnamnet i detta läget...
Satte oss åter igen i våran svarta SAAB 9-5, med kurs mot världsmetropolen Ingared... Efter 1 timmes velande, surfande, diskuterandes bokade vi ett hotell i Köbenhamn. Vi hade ju ändå mimmi nere från Norge som barnvakt, så vi fick utnyttja det iaf.

Det är svårt att tänka om och få det till att blir bra och stämmningen blir liksom borta på något sätt.
Vi hade iaf 2 dagar i Köbenhamn, med regn åt alla håll o kanter, och ingen shopping. Men på det hela så får det inte mera än okej i betyg.

/Marianne

Inga kommentarer: